Search
Close this search box.
ARTISAN LINE
pienille leipomoille

Nimenmuutostiedote: Jauhetekniikka vaihtoi nimensä Powdeaksi

Vaikka nimi muuttuu, ihmiset, laatu ja palvelu pysyvät

Vuonna 2020 laaditun kasvu-ja kansainvälistymisstrategian ja siihen liittyneen brandiuudistuksen seuraavana askeleena  käynnistämme vuoden lanseeraamalla uuden brandi-identiteettimme, jonka ytimessä on kestävän kasvun mahdollistaminen mestaritason ainesosien hallinnalla.

Osana uutta brandi-identiteettiämme loimme meille uuden toiminimen Powdea Technologies Oy käyttäen sen ainesosina ripausta Jauhetekniikkaa ja kauhallista Powder Techniciä. Uudesta Powdea -nimestämme voi löytää assosiaation nykybisneksemme kahteen tärkeimpään kivijalkaan – jauheosaamiseen ja digitalisaatioon.

Viralliselta nimeltämme olemme nyt Powdea Technologies Oy ja markkinoinnissa käytämme Powdea -nimeä. Y-tunnuksemme säilyy ennallaan (0750334-8), samoin yhteystietomme. Nimenvaihdoksella ei ole vaikutuksia sopimuksiimme. Jauhetekniikka ja Powder Technic jäävät aputoiminimiksemme. Verkossa löydät meidät jatkossa www.powdea.fi -osoitteesta.

”Uusi nimemme ja ydinviestimme Masters of Ingredients kuvastaa missiotamme mullistaa ainesosien hallinta leipomoissa ja muissa jauheita käyttävissä tuotantolaitoksissa tuomalla automatisoidut ja digitalisoidut annosteluratkaisut saataville kaiken kokoisille yrityksille. Kilpailun tiukentuessa ja samaan aikaan energia- ja raaka-ainekustannusten noustessa tuotannon nykyaikaistaminen on välttämätöntä. Me välitämme ja siksi autamme leipomoita ja muita tarkkaa jauhekäsittelyä tarvitsevia yrityksiä pysymään kilpailukykyisinä. Tuomme digitaaliset työkalut sinne, missä niistä on eniten hyötyä ja teemme muutoksesta helppoa ja asioista yksinkertaisia. Me kuuntelemme, kohtaamme ja ratkaisemme jauhekäsittelyn haasteita, jotta asiakkaamme saavat keskittyä potentiaaliinsa”, sanoo Powdean toimitusjohtaja Tuomo Kousa,DI.

”Tästä alkaa 33-vuotiselle perheyrityksellemme innostava ja jännittävä uusi vaihe, kun kasvusuunnitelmiemme toteutus pääsee vihdoin käyntiin. Koen Powdea-brandin kehittämisen ja paikkamme vakiinnuttamisen toimialamme johtavien globaalien brandien joukkoon työurani ajan kestävänä missiona, joka antaa merkityksen työlleni Powdean ruorissa. Uskon vahvasti, että uudistumisemme myötä luomme kestävällä tavalla lisäarvoa yhteiskunnalle ja asiakkaillemme sekä innostavan työpaikan tiimillemme”,Kousa jatkaa.

Lisätietoa: Toimitusjohtaja Tuomo Kousa
044-5254056

Jaa tämä

 Uutinen

WhatsApp
LinkedIn
Facebook

Tilaa Powdean uutiskirje

Valitse ryhmä, johon parhaiten koet kuuluvasi