Search
Close this search box.
ARTISAN LINE
pienille leipomoille
Powdea Powderhow

Mikä tekee meistä ainutlaatuisen

Mestaritason jauheiden annosteluratkaisut

PowderHow™ Mestaritason jauheiden annosteluratkaisut

PowderHow™ on filosofiamme, joka tarkoittaa vuosikymmenten hands-on tekemisen tuoman kokemuksen synnyttämää kunnioitusta jauhemateriaalien käyttäytymistä kohtaan ja syvällistä ymmärrystä siitä, miten luodaan luotettavasti ja hallitusti toimivia jauheannosteluprosesseja.

PowderHow™ tarkoittaa omistautumista erinomaisuudelle ja palavaa halua luoda mestaritason jauheannosteluratkaisuja, jotka vievät eteenpäin koko toimialaamme, joka on perinteisesti tunnettu pölyisistä, työturvallisuutta vaarantavista työympäristöistä ja epäergonomisista työvaiheistaan.

Jauheannostelun mestari

Omistautuminen jauheannostelu-prosessien mestaritason hallintaan

Tuotekehitys

Toimialamme standardeiksi kehittyneet jauheannostelun innovaatiot

Automatisointi & digitalisointi

Oman tuotekehitystyön tuloksena syntyneet ohjelmisto- ja automaatioratkaisut

Innovaatioita kaikkiin jauheenkäsittelyn vaiheisiin

Sukupolvelta toiselle siirtynyt Insinöörihenki on osa DNA:tamme  ja olemme intohimoisia tuotteidemme ominaisuuksien ja suorituskyvyn jatkuvaan parantamiseen. Meidät erottaa alamme muista yrityksistä laaja tuotevalikoimamme, joka koostuu omista, itse kehitetyistä tuotteistamme. 

Huomasimme jo varhain yrityksemme alkuvaiheessa, että emme pysty viemään jauheannosteluratkaisujamme haluamallemme tasolle yhdistämällä muiden yritysten tuotteita järjestelmiimme. 

Ainoastaan kokonaisratkaisu, joka koostuu omista tuotteistamme kaikissa ratkaisun ydinelementeissä, vei annostelutarkkuuden ja prosessin luotettavuuden sille tasolle, johon olimme tyytyväisiä.

Jauheiden vastaanotto

Ratkaisut ja teknologiat jauhemateriaalien vastaanottoon ja varastointiin kuten Powdea sisäsiilo, Powdea Fluidi™teknologia, Powdea siilosuodatin, Powdea Siilovahti™, patentoitu Powdea Sackmaster™

Jauheiden siirto

Ratkaisut ja teknologiat jauhemateriaalien siirtoon kuten Powdea Sure-Flow™ pneumaattiset kuljettimet, Vacumaatti™ alipainekuljettimet, Atex/Easy Clean ruuvikuljettimet, Patentoitu Powdea Syklonisuodatin

Jauheiden käsittely

Laitteet jauheiden käsittelyyn, kuten Powdea LumbCrusher™, Powdea EX-Sifter™-seulat, Powdea Ribbon Blender™-sekoittimet

Jauheiden annostelu

Ratkaisut ja teknologiat kuiva-aineiden annosteluun, kuten patentoitu Powdermatic™ Lite annostelulaite, patentoitu Powdermatic™MIX esisekoittava riviannostelija, Powdea Feeder™ annostelija, Fillermatic™ pystypakkauskone, Anti-Dust™varustelu annostelijoihin ja vastaanottosäiliöihin

Pölynpoisto

Annostelulaitteisiimme saumattomasti yhdistyvät ratkaisut, kuten Powdea DustExtractor™S/M/L/EX -pölynpoistoyksiköt, Anti-Dust™ teknologia annostelijoihin ja suppiloihin

Digitaaliset tuotteet

Annostelulaitteisiimme saumattomasti yhdistyvät ohjaus- ja IT-ratkaisut, kuten Powdea Resepti/Loss-in-Weight -ohjaimet, Taikinamestari™ reseptihallintaohjelmistot, ,Powdea Analytics™, Taikinavahti™, Siilovahti™, Powdea Holvi™

100% reseptinmukaisuus patentoiduilla ratkaisuilla

Haastamme perinteiset jauheenkäsittelytavat korvaamalla epäergonomiset ja työturvallisuutta vaarantavat pölyiset työvaiheet automatisoiduilla ainesosien annosteluratkaisuillamme, jotka patentoitujen teknologioidemme ansiosta takaavat tuotteidesi 100%:n reseptinmukaisuuden.

Patentoitu

Powdermatic™ Lite

Powdermatic™ Lite annosteluautomaatti annostaa pienaineesi tarkasti reseptin mukaan punnittuina radalla kulkeviin keräyslaatikoihin ja vapauttaa leipuri annostelusta tuottavampaan työhön. Patentoidun Powdea MultiDose™ moniannosteluteknologian ansiosta Powdermatic™ Lite on markkinoiden nopein ja tarkin laite jauheseosten annosteluun.
Powdermatic™ Lite on konfiguroitavissa säiliöiden tilavuuden ja lukumäärän osalta, jotta se sopii täydellisesti tarpeeseesi. Yhdistä se Taikinamestari™ ohjelmaan, jolloin digitalisoit reseptisi ja johdat tuotantoasi reaaliaikaiset tuotantotiedon avulla

Patentoitu

Powdermatic™MIX

Annostaa pienaineesi tarkasti reseptin mukaan punnittuina suoraan taikinakulhoon. Patentoidun Powdea PreMix™ teknologian ansiosta se on markkinoiden ainoa esisekoitukseen kykenevä annosteluautomaatti. Esisekoituksen ansioista taikinasi makuun ja koostumukseen eniten vaikuttavat pienaineet sekoittuvat täydellisesti taikinaasi.
Powdermatic™ Lite on konfiguroitavissa säiliöiden tilavuuden ja lukumäärän osalta, jotta se sopii täydellisesti tarpeeseesi. Yhdistä se Taikinamestari™ ohjelmaan, jolloin digitalisoit reseptisi ja johdat tuotantoasi reaaliaikaiset tuotantotiedon avulla

patentoitu

Powdea Sackmaster

Powdean Sackmaster vie piensäkkien pölyttömän ja ergonomisen tyhjennyksen uudelle tasolle. Patentoidun Anti-Dust™ teknologian ansiosta säkin käsittely tapahtuu koko ajan pölynpoiston vaikutuksessa, jolloin pölyaltistumaa ei synny ja lattiat pysyvät siisteinä.

tuotekehitys- ja testauskeskus

Powdea Technology Center

Olemme ylpeitä toimistomme välittömässä läheisyydessä sijaitsevasta uudesta Powdea Technology Centeristä, joka on kokoonpano-, testaus- ja tuotekehitystoimintamme sydän. Automation-tiimilämme on omat modernit tilat logiikka- ja IT -laitteiston konfiguroimista varten ja laitteistojemme sähköistysvaiheen toteutus ja urakoitsijoiden valvonta käy kätevästi samoissa tiloissa, joissa laitteistot kasataan.

Technology Centerissä tulee kevään 2022 laajennuksen jälkeen olemaan lähes 800 neliötä avointa lattiapinta-alaa laitekokoonpanoja ja FAT testejä varten Asiakkaanamme olet tervetullut mukaan laitteistosi koeajoihin.

Technology Center palvelee samalla Powdea Spares -palvelun komponentti- ja varaosavarastona. Varastoimme kaikkia kriittisiä varaosia,jotta voimme taata nopeat varaosatoimitukset tarvittaessa.

Mestaritason ohjausautomaaatio

Täydellisesti toimiva jauheannosteluratkaisu tarvitsee kumppanikseen edistykselliset ohjausautomaatioratkaisut. Samalla intohimolla, jolla kehitämme annostelulaitteistojamme, kehitämme myös annostelualgoritmejamme ja ohjelmistotuotteitamme. 

Opi lisää

Tilaa Powdean uutiskirje

Valitse ryhmä, johon parhaiten koet kuuluvasi