Search
Close this search box.
ARTISAN LINE
pienille leipomoille

Masters of
ingredients

Kestävää kasvua
mestaritason ainesosien hallinnalla

Me mullistamme ainesosien hallinnan sekä työprosessit pienissä ja keskisuurissa leipomoissa ja tuotantolaitoksissa.

Se, joka hallitsee ainesosia mestaritason tarkkuudella, on askeleen lähempänä parempaa kannattavuutta ja tasalaatuisten tuotteiden tuotantoa. Me autamme modernisoimaan ja automatisoimaan jauheenkäsittelyn yksinkertaisen innovatiivisilla ja kestävillä ratkaisuilla. Meidän avulla suojaat reseptiikkasi, tunnet raaka-aineiden kierron ja tiedät aina mitä ja kuinka paljon valmistat. 

Ottamalla käyttöön modernit työkalut pidät toimintasi kilpailukykyisenä ja luot turvallisemman työympäristön jokaiselle työntekijälle. Me olemme työn arkea helpottavat tukijoukkosi. Kuuntelemme tarpeitasi ja teemme tuotannon muutoksista kannattavia ja selkeitä hallita. Kun hukka pienenee, tuotanto tehostuu ja tuotteiden laatu vakioituu, sinulle jää aikaa siihen työhön, jossa olet korvaamaton.

 

Arvomme

We care

Välittäminen

Välitämme asiakkaistamme ja kohtelemme heitä kuin parhaita ystäviämme. Olemme läsnä ja autamme niin aidosti kuuntelemalla kuin palvelemalla joustavasti. Me välitämme työmme ja tuotteidemme laadusta, koska niiden avulla autamme ratkaisemaan tehokkaasti asiakkaamme arkipäivän ongelmia. Kovien tulosten takana on hyvinvoiva tiimi, jonka tärkein mittari on naurun ja välittämisen määrä työpaikallamme. Uskomme, että kovat tulokset syntyvät tekemisen ilosta, ei mailan puristamisesta.
We build trust

Luottamus

Meille on kunnia-asia olla henkilökohtaisesti ja yrityksenä luottamuksen arvoisia. Se rakennetaan aina ensi kontaktista asiakassuhteen aikaisiin tekoihin. Me seisomme sanojemme takana, emmekä lupaa asioita, joita emme voi lunastaa. Korjaamme aina virheemme, oppiaksemme yhdessä asiakkaidemme kanssa. Ilman luottamusta emme voi tehdä työtämme. Emme panttaa tietoa tiimimme jäsenten välillä, vaan jaamme osaamistamme ja tietoa avoimesti.
we strive for excellence

Erinomaisuus

Asiantuntemuksemme omalta erikoisalaltamme ja työmme tekeminen erinomaisesti ovat meille ylpeyden aiheita. Haluamme, että suunnittelemamme ratkaisu näyttää hyvältä, täyttää suorituskykykriteerit ja auttaa asiakastamme pääsemään tavoitteeseensa. Me teemme kaiken pykälän verran paremmin, oli kyseessä komponenttien ja teräksen laatu tai metallisepän ammattiosaaminen. Varmistamme työmme laadun viimeistelemällä ja tarkastamalla tuotteet viimeistä yksityiskohtaa myöten.
We improve

Jatkuva parantaminen

Haluamme olla mestareita siinä mitä teemme. Se tarkoittaa asioiden tekemistä aikaisempaa paremmin ja oman osaamisemme jatkuvaa parantamista. Sytymme siitä, kun saamme soveltaa ongelmanratkaisukykyämme, toimialaltamme saatua käytännön kokemusta sekä teknologiaosaamistamme asiakkaiden käytännön ongelmien selättämiseen. Uusien oivallusten ja innovaatioiden lähde on kilpailukykymme tae markkinoilla.

Tarinamme

Jauhetekniikasta
Powdeaksi

Kaikki alkoi 30 vuotta sitten innostuksesta ratkaista jauheenkäsittelyn arkipäiväisiä ongelmia. Tuotantotapojen ja teollistumisen kehittyessä, etsimme yhdessä asiakkaiden kanssa uusia tapoja toimia, auttaen ja kuunnellen. Yhdessä tehdyt projektit opettivat käytännön kautta, kuinka arjen haasteet voidaan ratkaista uudella tavalla. Aito välittäminen ja ratkaisukeskeinen intomme ei jäänyt huomaamatta.

Pienelle erikoistuneelle osaamiselle oli jatkuvaa tilausta niin leipomoissa kuin muussa teollisuudessa. Kehitimme täysin uusia ja arjen työtä helpottavia ratkaisuja, jotka ratkaisivat erityisesti leipomoiden taikinanteon prosessin ja jauheenkäsittelyn haastavimmat vaiheet.

 

Vahva ratkaisukeskeinen insinöörihenki on osa DNA:tamme ja se on periytynyt perheyrityksemme sukupolvelta toiselle. Kasvun sijaan panostimme kumppanuuteen, jatkuvaan tuotekehitykseen ja ylivoimaiseen tekemisen laatuun. Poistimme alan konventionaalisista ratkaisuista turhat ominaisuudet ja pidimme kaiken sen, mitä asiakkaat arvostivat.

Haluamme edelleen auttaa asiakkaitamme pysymään kilpailukykyisinä sekä menestymään. Ammattiylpeytemme näkyy jokaisessa tekemässämme laitteessa ja koodatussa sovelluksessa. Nyt olemme kasvaneet pienestä Jauhetekniikasta kansainvälisiä yrityksiä palvelevaksi Powdeaksi. Powdea Technologies Oy on osa perheomisteista Kousa Groupia, jonka avulla haluamme turvata joustavuuden ja palvelun saavutettavuuden myös maailmanlaajuisesti.
202201-powdea-564A0932

Vastuullisuus

Tuotannon automatisointiratkaisumme auttavat asiakkaitamme kasvattamaan liiketoimintaansa parantaen samalla tuoteturvallisuutta ja työhyvinvointia.

Ratkaisujemme avulla asiakkaamme vähentävät merkittävästi raaka-ainehävikkiä saavuttaen liiketoimintatavoitteensa kestävällä tavalla.

Huolehdimme ympäristöstämme suunnittelemalla energiatehokkaita ja kestäviä laitteita, joilla on pitkä elinkaari.

Pidämme huolta henkilökunnastamme työn kuormitusta seuraamalla ja panostamalla työvälineisiin ja työolosuhteisiin.

Kannamme yhteiskuntavastuumme pitämällä huolta kilpailukyvystämme ja kannattavuudestamme. Vain siten voimme varmistaa työpaikkojen säilymisen ja verojen maksun myös tulevaisuudessa.

Artikkeleita

Tutustu asiantuntija-artikkeleihin

Perustiedot meistä

Powdea Technologies Oy (0750334-8)

(entinen Jauhetekniikka Oy Kotka/PowderTechnic Ltd Kotka)

1989

Perustettu

900+

toimitettuja
projekteja

5

avainteknologioiden
patentteja

90%

osuus
leipomomarkkinoista

3.1 M€

liikevaihto 2021

30

tiimimme

17

edustajamme
maissa

2.

sukupolvi
vetovastuussa

ISO9001

laatustandardimme

Tilaa Powdean uutiskirje

Valitse ryhmä, johon parhaiten koet kuuluvasi