Search
Close this search box.
ARTISAN LINE
pienille leipomoille

Powdea ( ent Jauhetekniikka ) täyttää 30 vuotta

Vuosi 2019 on 30-vuotisjuhlamme, sillä yrityksemme perusti vuonna 1989 sen nykyinen puheenjohtaja Jukka Kousa(ins).

Siitä lähtien olemme pitäneet yllä tasaista tahtia tullaksemme reseptiohjattujen raaka-aineiden annostelujärjestelmien johtajaksi kotimarkkinoillamme. Erikoistumisalueitamme ovat räätälöidyt raaka-aineiden annosteluratkaisut teollisiin leipomoihin, rehutehtaisiin ja elintarviketehtaisiin.

Nykyään Powdeaa(ent. Jauhetekniikka) johtaa Jukan poika Tuomo Kousa (toimitusjohtaja, DI), joka tuli mukaan liiketoimintaan vuonna 2005 ja on siitä lähtien säilyttänyt halunsa nostaa  annostelujärjestelmäliiketoiminta uudelle tasolle jatkuvan teknisen innovoinnin ja kansainvälistymisen kautta.

Olemme pikkuhiljaa kasvaneet yli 30:n asiantuntijan- ja kumppaniyrityksen muodostamaksi tiimiksi. Menestyksemme on perustunut maksimaalisen arvon toimittamiseen asiakkaillemme, jatkuvaan tekniseen innovointiin ja omistautumiselle erinomaiseen tekemisen laatuun. Missiomme auttaa asiakkaitamme parantamaan laatua, ergonomiaa ja kannattavuutta automatisoimalla ainesosien annosteluprosesseja jatkuu seuraamalla polkuamme tulevaisuuteen, unohtamatta menneisyyttämme.

Jaa tämä

WhatsApp
LinkedIn
Facebook

Tilaa Powdean uutiskirje

Valitse ryhmä, johon parhaiten koet kuuluvasi