Search
Close this search box.
ARTISAN LINE
pienille leipomoille

Powdea aloittaa vientitoiminnan Australiaan ja Uuteen Seelantiin

Powdea ja australialainen teknologia- ja suunnitteluyhtiö Major Engineering Group aloittavat yhteistyön. Major aloittaa Powdean automatisoitujen ainesosien annosteluratkaisujen myynnin ja huollon Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

”Tämä yhteistyösopimus on loistava asia yrityksellemme. Majorin kontaktiverkoston avulla pääsemme Aasian ja Tyynenmeren alueen 1 miljardin dollarin leipomoteollisuuslaitemarkkinoille, mikä avaa meille hienoja liiketoimintamahdollisuuksia tulevaisuudessa.” Powdean toimitusjohtaja Tuomo Kousa sanoo .

Majorin tekninen myyntipäällikkö Steve Strutt vieraili Powdean luona referenssivierailuilla ja kouluttautumassa Powdeen pääteknologioihin heinäkuussa 2019.
”Powdean  tiimin tapaaminen ja heidän laitteistojensa näkeminen referenssikohteissa Virossa ja Suomessa luovat hyvän pohjan yhteistyöllemme”. Sanoo Majorin Steve Strutt.

Kuvassa Majorin Steve Strutt ja Powdean projektipäällikkö Jussi Kangasniemi tutustumassa Powdean Artisan Line toimitukseen Konditoria Ph7:ssä.

”Kehittyminen kaikilla toimialoilla on jatkuva vaatimus, Major näkee tämän yhteistyön Powdean kanssa tärkeänä askeleena, jotta voimme edetä pidemmälle paikalliselle elintarvikesektorille edistyneellä ja laadukkaalla tuotteella. Majorilla on pitkä historia teknologiakumppanuuksista, ja odotamme molempia osapuolia hyödyttävää kumppanuutta uusien kumppaneidemme Powdean  kanssa”. sanoo Majorin toimitusjohtaja Andrew North.

Kuvassa Powdean toimitusjohtaja Tuomo Kousa ja Majorin Steve Strutt  referenssikäynnillä AS Eesti Pagarissa, Virossa.

Jaa tämä

 Uutinen

WhatsApp
LinkedIn
Facebook

Tilaa Powdean uutiskirje

Valitse ryhmä, johon parhaiten koet kuuluvasi