Search
Close this search box.
ARTISAN LINE
pienille leipomoille

Powdea sai valmiiksi ERP hankkeensa

Powdea on saanut päätökseen yhden sen historian suurimmista kehityshankkeista,jolla se digitalisoi toimintonsa yhden ERP järjestelmän taakse.

Aikaisemmin erillisten ohjelmistojen tukema tilaus/toimitusprosessimme tuli tiensä päähän,kun väkimäärämme ja liikevaihtomme lähti rivakkaan kasvuun. Päätimme koronan tarjoaman hengähdystauon turvin  kehittää toimintaamme ja siirryimme moderniin ERP järjestelmään kaikissa toiminnoissamme.

Nyt tieto virtaa myynti-toimitus- ja reskontratoimintojen välillä saumattomasti. Sisäisesti muutos näkyy tehostuneina prosesseina,kun mitään tietoa ei tarvitse syöttää kahteen kertaan. Asiakkaillemme erp järjestelmään siirtyminen näkyy parantuneena palveluna, nopeampana vasteaikana ja aiempaa särmempänä toimintana systematiikan parantuessa.

Vuoden kestänyt hanke vietiin läpi onnistuneesti muutokseen sitoutuneen tiimin ja hankkeeseen varattujen extraresurssien ansiosta. Uskomme siihen,että kasvun perusta valetaan erinomaisille prosesseille ja turhan työn minimoimiselle. ERP järjestelmä auttaa meitä osaltaan kasvustrategiamme toteutuksessa.

Jaa tämä

 Uutinen

WhatsApp
LinkedIn
Facebook

Tilaa Powdean uutiskirje

Valitse ryhmä, johon parhaiten koet kuuluvasi