Search
Close this search box.
ARTISAN LINE
pienille leipomoille

Powdea(ent Jauhetekniikka) on valittu Suomen kasvupotentiaalisimpien yritysten joukkoon

Powdea valittu Suomen kasvupotentiaalisimpien yritysten joukkoon

Jauheannosteluprosessien automatisointiin ja digitalisaatioon erikoistunut Powdea valittiin Suomen kasvupotentiaalisimpien 10 yrityksen joukkoon KasvuOpen2020 sparrausohjelmassa.

Tuomariston arviointi- ja valintakriteerit potentiaalisimpien yritysten valintaan olivat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit ovat samat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla. Tuomaristo arvosti Powdean kohdalla erityisesti yrityksen markkinatuntemusta ja kilpailijoiden tunnistamista. Yrityksellä on hyvä markkinapotentiaali ja -näkymä. Lisäksi Powdealla on jo vahvaa olemassa olevaa näyttöä kasvusta.

” Suomen TOP10:iin pääsy KasvuOpen kilpailussa, johon osallistui tänä vuonna lähes 700 kasvuyritystä on fantastinen juttu meidän tiimillemme”, kertoo Powdean toimitusjohtaja Tuomo Kousa. ” Tulos kertoo siitä, että liiketoimintamme uudelleen suuntaaminen annosteluprosessien digitalisaatioon ja markkina-alueen laajentamiseen on ollut oikea valinta. Ammattilaisten sparrausavun ansiosta kasvusuunnitelmamme on nyt hiottu kohdalleen ja tästä on hyvä edetä seuraaviin steppeihin ”, Kousa jatkaa.

Jaa tämä

 Uutinen

WhatsApp
LinkedIn
Facebook

Tilaa Powdean uutiskirje

Valitse ryhmä, johon parhaiten koet kuuluvasi