Search
Close this search box.
ARTISAN LINE
pienille leipomoille
REFERENSSIT

Avainkohdat

Jauhoannostelu nappia painamalla

Suursäkin käsittely on turvallista ja pölytöntä

Konditoria Galette automatisoi Market-leipomon jauhoannostelun

Jauhoannostelu tapahtuu nappia painamalla. Leipurin ei tarvitse kuin syöttää haluttu jauhomäärä operointipaneelin näytölle ja painaa ” Käynnistä”-painiketta, jolloin valittu määrä jauhoa siirtyy varastotilojen puolella olevasta suursäkkiasemasta siististi ja pölyttömästi alipainekuljettimella jauhovaakaan. Jauhovaa’asta annos pudotetaan taikinasekoittajaan

Powdea ( entJauhetekniikka) toteutti Konditoria Galetten uuden market-leipomon jauhoannostelun automatisoinnin.

Laitteisto koostuu varastotilojen puolelle sijoitetusta suursäkkiannostelijasta , alipainekuljettimesta, jauhovaa’asta ja annosteluautomaatiosta.

Jauhoannostelu nappia painamalla

Leipurin ei tarvitse kuin syöttää haluttu jauhomäärä operointipaneelin näytölle ja painaa ” Käynnistä”-painiketta, jolloin valittu määrä jauhoa siirtyy varastotilojen puolella olevasta suursäkkiasemasta siististi ja pölyttömästi alipainekuljettimella jauhovaakaan. Jauhovaa’asta annos pudotetaan taikinasekoittajaan.

Turvallista suursäkin käsittelyä

Suursäkin käsittely on turvallista ja ergonomista. Säkki nostetaan suursäkkitelineeseen taljanostimella lasketaan alas turvavanteen varaan. Tällöin säkin paino lepää turvavanteen varassa ja pohjaventtiili voidaan turvallisesti avata ilman pelkoa säkin putoamisesta.

Avaimet käteen toimitus

Powdea toimitti koko laitteiston asennettuna ja käyttöönotettuna

Konditoria Galette

Leipomo konditoria Galette perustettiin vuonna 1957 Karhulaan. Vuonna 1983 leipomo muutti Hovinsaarelle, samalla toimintaa laajennettiin leipämyymälöillä ja kahviloilla.
Galetten tuotteet maistuivat vuosien saatossa kotkalaisille, niinpä Hovinsaaren leipomoa laajennettiin vuonna 1988. Vuodet vierivät ja opit kulkivat isältä pojille.Vuonna 2010 toimintaa laajennettiin jälleen, tällä kertaa toisella leipomolla Kotkan Prisman yhteyteen. Tänä päivänä Galette merkitsee kotkalaisille – kahden leipomon lisäksi – maukkaita ja maistuvia leivonnaisia, joita leivotaan jo kolmannessa sukupolvessa, yhdessä ammattitaitoisen ja innostavan henkilökunnan kanssa.

Lisää artisan line referenssejä

Tilaa Powdean uutiskirje

Valitse ryhmä, johon parhaiten koet kuuluvasi