Search
Close this search box.
ARTISAN LINE
pienille leipomoille
REFERENSSIT

Avainkohdat

Jauhoannostelu nappia painamalla

Suursäkin käsittely on turvallista ja pölytöntä

Porokylän Leipomo automatisoi Market-leipomon jauhoannostelun Powdean avulla

Jauhoannostelu tapahtuu nappia painamalla. Leipurin ei tarvitse kuin syöttää haluttu jauhomäärä operointipaneelin näytölle ja painaa ” Käynnistä”-painiketta, jolloin valittu määrä jauhoa siirtyy varastotilojen puolella olevasta suursäkkiasemasta siististi ja pölyttömästi alipainekuljettimella jauhovaakaan. Jauhovaa’asta annos pudotetaan taikinasekoittajaan

Powdea ( entJauhetekniikka) toteutti Porokylän Leipomo Oy:n uuden market-leipomon jauhoannostelun automatisoinnin.

Laitteisto koostuu varastotilojen puolelle sijoitetusta suursäkkiannostelijasta , alipainekuljettimesta, jauhovaa’asta ja annosteluautomaatiosta.

Jauhoannostelu nappia painamalla

Leipurin ei tarvitse kuin syöttää haluttu jauhomäärä operointipaneelin näytölle ja painaa ” Käynnistä”-painiketta, jolloin valittu määrä jauhoa siirtyy varastotilojen puolella olevasta suursäkkiasemasta siististi ja pölyttömästi alipainekuljettimella jauhovaakaan. Jauhovaa’asta annos pudotetaan taikinasekoittajaan.

Suursäkin käsittely on turvallista ja pölytöntä

Suursäkin käsittely on turvallista ja ergonomista sähkönostimen avulla. Säkki nostetaan suursäkkitelineeseen nostimen kauko-ohjaimen nappia painamalla ja lasketaan alas turvavanteen varaan. Tällöin säkin pohjaventtiili voidaan turvallisesti avata pölytiivin luukun kautta. Säkin avaamisen jälkeen luukku suljetaan, jolloin rakenne on täysin pölytiivis.

Lisää artisan line referenssejä

Tilaa Powdean uutiskirje

Valitse ryhmä, johon parhaiten koet kuuluvasi