Search
Close this search box.
ARTISAN LINE
pienille leipomoille

Ullan Pakari valitsi Powdean(Jauhetekniikan) taikinanteon automatisoinnin toteuttajaksi

Raaka-ainejärjestelmällä annostellaan automaattisesti Ullan Pakarin uuden Hyvinkäälle rakennetun leipomon taikinoiden kuiva-aineet ja nesteet.

Raaka-ainejärjestelmään kuuluu 20 kuution kokoisen jauhosiilon lisäksi 12 säiliöinen Jauhemaatti™ riviannostelija,jossa on 8 pienraaka-aineannostelijaa ja 4 suursäkkijauheannostelijaa. Taikinaan tarvittavat jauheet siirretään pneumaattisilla kuljettimilla jauheiden alasottoasemaan, josta ne voidaan jakoventtiilin ohjaamana pudottaa joko suoraan alasottoaseman vieressa olevaan taikinasekoittimeen tai taikinavaunuun. Alasottoasema on varustettu Powdean kehittämällä Anti-Dust™ huuvalla, joka sulkee padan kannen annostelun aikana estäen tehokkaasti pölyn leviämisen ympäristöön. Taikinaan tarvittava raski ja muut nesteet annostuvat automaattisesti ja tarkasti mittattuina Vesimaatti™ ja Nestemaatti™ laitteistoilla.

Raaka-ainejärjestelmän toimittajan valintaan vaikutti Powdean(Jauhetekniikan) hyvän maineen ja kilpailukykyisen hinnoittelun lisäksi hyvät käyttökokemukset Powdean toimittamassat  aikaisemmasta raaka-ainejärjestelmästä, joka on käytössä Ullan Pakarin Porin leipomolla.

Jaa tämä

 Uutinen

WhatsApp
LinkedIn
Facebook

Tilaa Powdean uutiskirje

Valitse ryhmä, johon parhaiten koet kuuluvasi