Search
Close this search box.
ARTISAN LINE
pienille leipomoille
REFERENSSIT

Avainkohdat

Tarkasti punnittuja eriä

Anti-Dust säkinavausmekanismi pölytiiviiseen ja turvalliseen säkin käsittelyyn

Kattava projektinhoitopalvelu laitetoimituksen tueksi

Permeaattijauheen annostelu suursäkistä, Valio Oy Hapate

Powdean toimittama permeaattijauheen annostelulaitteisto on otettu käyttöön Valion hapatetehtaalla. Toimitetulla laitteistolla annostellaan tarkasti punnittuja eriä maidosta saatavaa permeaattijauhetta asiakkaan tri-blender –sekoittajaan.

Powdean toimituskokonaisuuteen kuului punnituslaitteistolla varustettu suursäkkien tyhjennyslaitteisto, ruuviannostelija, punnitun jauhe-erän tri-blenderille siirtävä ruuvikuljetin sekä annostelun ohjausautomaatio. Powdea toteutti myös asiakkaan tri-blenderiin tarvittavatmuutostyöt.

Anti-Dust säkinavausmekanismi pölytiiviiseen ja turvalliseen säkin käsittelyyn

Annosteltavan jauheen ergonomiseen ,turvalliseen ja hygieeniseen käsittelyyn kiinnitettiin projektissa erityistä huomiota. Suursäkkiannostelija varustettiin Powdean kehittämällä Anti-Dust™ säkinavaus-mekanismilla, joka mahdollistaa turvallisen ja pölyttömän suursäkin käsittelyn. Säkki lasketaan avausvaiheessa nostimen avulla säiliön kannessa olevan turvakaaren varaan, jolloin säkin paino ei ole nostimen varassa säkin solmua avattaessa. Säkin pohjaventtiili voidaan helposti ja turvallisesti avata luukun kautta. Pohjaventtiilin avaamisen jälkeen pölytiivis luukku suljetaan, jolloin säiliö on täysin tiivis.

Kattava projektinhoitopalvelu laitetoimituksen tueksi

Powdea vastasi projektin kokonaistoteutuksesta, johon kuului paikanpäällä tehty mittauskäynti, laite- ja layout –suunnittelu, asennusopastus sekä laitteiston käyttökuntoon virittäminen ja käyttökoulutus. Powdea suoritti myös nosturilainsäädännön vaatiman suursäkkiaseman nostokoestuksen ennen laitteiston käyttöönottoa.

 

Valio Oy:n hapatetuotannon tuotantopäällikkö Olli Virtanen on Powdean toimitukseen tyytyväinen:

” Itse projekti ja käyttöönotto sujuivat mallikkaasti ja käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä”, Virtanen toteaa.

Lisää Industrial line referenssejä

Tilaa Powdean uutiskirje

Valitse ryhmä, johon parhaiten koet kuuluvasi