Search
Close this search box.
ARTISAN LINE
pienille leipomoille
REFERENSSIT

Avainkohdat

Automaattinen siiloannostelu

Pienaineet ja suursäkkiaineet automaattisesti Powdermatic IB200 laitteella

Jatkotoimitus Powdean aikaisempiin annostelujärjestelmätoimituksiin.

Powdea toimittaa annostelujärjestelmän Viron suurimmalle leipomolle

Powdea toimittaa annostelujärjestelmän Viron suurimmalle leipomolle: Eesti Pagarille

Powdean toimittaman laitteiston avulla Eesti Pagar automatisoi taikinanteon uudelle leipomotuotteiden valmistuslinjalleen

Eesti Pagarin annostelujärjestelmätoimitukseen sisältyy Powdermatic™IB200 laitteisto pienten ainesosien ja suursäkeissä toimitettavien ainesosien automaattiseen annosteluun. Powdermatic™IB200 koostuu suursäkkiannostelijoista paljon käytetyille ainesosille, kuten sokerille ja suolalle, ja pienaineannostelijoista 25kg:n säkeissä  toimitettaville pienaineille. Nämä ovat tyypillisesti parannusaineita, kuivahiivaa ja gluteenia. Jokainen ainesosa annostellaan automaattisesti ja punnitaan tarkasti reseptin mukaan.

Pneumaattiset kuljettimet kuljettavat ainekset Powdermatic™IB200:ta vaakasäiliöihin. Vaakasäiliöistä kuivat ja nestemäiset ainekset annostellaan taikinasekoittimen kulhoihin. Powdea  toimitti uudet Älyvaa’at käsin tapahtuvaan punnitukseen, joilla korvattiin vanhat pöytävaa’at. Uusissa Älyvaaoissa on reseptiohjaimeen yhdistetty näyttö, jonka avulla leipuri voi annostella käsin annosteltavat aineet reseptin mukaan. Annostelutulokset tallennetaan tietokantaan laadunvalvontaa varten.

Reseptien käsittely tapahtuu toimistotietokoneella

Reseptiohjain on kytketty toimistotietokoneeseen reseptien muokkausta ja annosteluraporttia varten. Annosteluraportit tallennetaan automaattisesti SQL-tietokantaan laadunvalvontaa varten.

Eesti Pagar

Viron suurin leipomo
Eesti Pagar on Viron suurin leipomo ja tuotemerkkimme on nähty paikallisilla hyllyillä vuodesta 2004

Lisää Industrial line referenssejä

Tilaa Powdean uutiskirje

Valitse ryhmä, johon parhaiten koet kuuluvasi