Search
Close this search box.
ARTISAN LINE
pienille leipomoille
REFERENSSIT

Avainkohdat

Uudet ulkosiilot jauhoille

Asiakkaan nestesäiliöiden integrointi automaattiannosteluun

Jauhojen siirto siiloista Sure-Flow™ alipainekuljettimilla 

Reseptiannosteluohjain ohjaa ja valvoo annosteluprosessia

Powdea automatisoi taikinanvalmistuksen Latvian suurimpiin kuuluvalle teolliselle leipomolle

Latvialainen teollisuusleipomo Latvijas Maiznieks on valinnut Powdean annostelujärjestelmätoimittajakseen.

Latvialainen teollisuusleipomo Latvijas Maiznieks on valinnut Powdean annostelujärjestelmätoimittajakseen. Toimitus sisältää taikinaan tarvittavien kuivien ja nestemäisten ainesten automaattisen annostelun. Powdea tekee toimituksen yhteistyössä Leipurinin kanssa, joka on Powdean kumppani Latvian leipomomarkkinoilla.

Uudet ulkosiilot jauhoille

Powdean toimitus sisältää kolme 80 kuutiometrin siiloa. Siilot on varustettu Powdean Fluidipohjilla tasaisen jauhovirtauksen varmistamiseksi ja siilon punnituslaitteilla materiaalin mittaamiseksi siilosta. Siilojen täyttöpyyntö lähetetään automaattisesti jauhomyllylle Siilovahti™ sovelluksella.

Asiakkaan nestesäiliöiden integrointi automaattiannosteluun

Toimitus sisältää automaattisen veden, öljyn ja nestemäisen hiivan annostelun. Powder Technic integroi asiakkaan öljy- ja nestehiivasäiliöt PLC-ohjaimiinsa.

Jauhojen siirto siiloista Sure-Flow™ alipainekuljettimilla

Toimitukseen sisältyy uusia pneumaattisia kuljetinlinjoja uusista ulkosiiloista uuteen 200 litran vastaanottosäiliöön.

Jauhojen seulonta Powdean Pneumaseulalla

Asiakkaan tuotteiden korkea laatu haluttiin varmistaa varustamalla alipainekuljetinlinja seulalla ja magneetilla. Powdea toteutti asiakkaan tarpeen omalla Powdea Pneumaseulalla, joka kykenee seulomaan pääraaka-aineita yli 3000kg /h. Seula on varustettu Atex-direktiivin vaatimukset täyttävällä liekintukahduttimella. Voimakas siirtolinjan osaksi asennettu kestomagneetti varmistaa vielä raaka-aineiden puhtauden ottamalla pois magneettiset partikkelit materiaalivirrasta.

Älyvaaka takaa tarkan manuaalisen punnituksen

Automaattisen annostelun ulkopuolisten ainesosien manuaalinen punnitus ja annostelu tapahtuu Powdean Älyvaa’aalla, joka on linkitetty Powdean toimittamaan Reseptiannosteluohjelmistoon. Käsin punnittavien aineiden nimet ja määrät tulevat automaattisesti näkyviin Älyvaa’an ruudulle, kun automaattiannostelu käynnistyy. Sen aikana taikinantekijä punnitsee pienaineet tarkasti reseptin mukaan siirtolaatikkoon, joka lopuksi tyhjennetään sekoittajaan.

Reseptiannosteluohjain ohjaa ja valvoo annosteluprosessia

Reseptiannostelujärjestelmä annostelee tuotereseptien mukaisesti kuusi 300 litran raaka-aine-erää tunnissa. Aktiivinen annostelutarkkuuden ylläpitoautomaatio valvoo annostelutarkkuutta ja raaka-ainevarastoa. Annostelutapahtumat ja raaka-aineiden kulutusraportit halutulle ajanjaksolle tallennetaan järjestelmään ja niitä voidaan käyttää laadunvalvontaan.

 

 

” Kaikki tavoitteet saavutettiin ajoissa”

Latvijas Maiznieksin tekninen johtaja Mihails Valovs on Powdean toimitukseen tyytyväinen: ”Saavutimme kaikki asetetut tavoitteet ajoissa. Mitään muutoksia tai parannuksia ei tarvittu”.

Joustavaa palvelua Powdealta

Projekti toteutettiin yhteistyössä asiakkaan kanssa siten,että asiakas vastasi laiteasennuksista. Valovs on saamaansa tekniseen tukeen tyytyväinen: ” Sähköpostit ja puhelut eivät jääneet ilman vastausta. Vastaukset olivat aina informatiivisia. Hyvin valmistetut piirustukset auttavat paljon asennuksen aikana”, Valovs kertoo.

Latvijas Maizniks

Jokaisella aterialla, ympäri Latviaa – leipomomestareiden leipää!

Erinomainen sekoitus parhaita perinteitä ja uusinta teknologiaa – tämä on Latvijas Maiznieksin herkullisen leivän salaisuus. Vuodesta 1968 lähtien jatkuvasti toiminut leipomo on kokenut lukemattomia muutoksia historian aikana ja siitä on tullut yksi Latvian suurimmista leipomoista.

Lisää Industrial line referenssejä

Tilaa Powdean uutiskirje

Valitse ryhmä, johon parhaiten koet kuuluvasi