Search
Close this search box.
ARTISAN LINE
pienille leipomoille
REFERENSSIT

Avainkohdat

Powdermatic IB200 laitteella pääraaka-aineiden ja pienaineiden automaattinen annostelu

”Pidän todella Powdermaticista. Se auttaa meitä niin paljon, jos taikinamme valmistetaan. Se on viimeinen laite, josta olen valmis luopumaan!”

Vuohelan herkku leipoo gluteenittomia tuotteita Powdean annostelujärjestelmän avulla

Vuohelan Herkku automatisoi taikinan valmistuksen Powdean(jauhetekniikka) annostelujärjestelmällä. Powdermatic™-yksikkö annostelee kuivat aineet kahdelle tuotantolinjalle. Vesi annostellaan Watermatic™-vesisekoittimilla. PLC-ohjattua reseptiohjainta käytetään ainesosien annostelemiseen reseptikohtaisesti.

Powdermatic IB200 laitteella pääraaka-aineiden ja pienaineiden automaattinen annostelu

Kuivia-aineet, kuten riisijauho, suola ja parannusaineet annostellaan Powdermatic™IB200 -yksiköstä, joka on sijoitettu varastotilaan. Täsmällisesti punnitut jauheet siirretään Powdermaticista pneumaattisilla kuljettimilla jauhovaa’oille, joista ne annostellaan hallitusti ja pölyttömästi taikinasuppiloon.

Nesteet annostellaan automaattisesti reseptin mukaan

Nesteiden automaattinen annostelu suoritetaan Watermatic™-annosteluyksiköillä, jotka on liitetty raaka-ainejärjestelmään. Watermatic on kompakti annosteluyksikkö veden annosteluun. Annosteltava vesi johdetaan Watermaticista suoraan taikinasuppiloon 1 desilitrin tarkkuudella ja halutussa lämpötilassa.

Reseptiohjaus takaa tarkan annostelun

Tuotereseptien mukaisesti reseptiannostelujärjestelmä annostelee 7-10 kpl 200 litran taikinaerää tunnissa. Aktiivinen annostelutarkkuuden ylläpitoautomaatio valvoo annostelutarkkuutta ja raaka-ainevarastoa. Annostelutoimenpiteet ja raaka-aineiden kulutusraportit halutulle ajanjaksolle tallennetaan järjestelmään ja niitä voidaan käyttää moneen tarkoitukseen.

Powdea asensi ja lanseerasi uuden annostelujärjestelmän avaimet käteen -periaatteella. Uusi annostelujärjestelmä otettiin käyttöön aikataulussa.

”Pidän todella Powdermaticista. Se auttaa meitä niin paljon, taikinamme valmistuksessa. Se on viimeinen laite, josta olen valmis luopumaan!” Vuohelan Herkun omistaja ja perustaja Pirkko Hämäläinen sanoo.

Lisää Industrial line referenssejä

Tilaa Powdean uutiskirje

Valitse ryhmä, johon parhaiten koet kuuluvasi