Search
Close this search box.
ARTISAN LINE
pienille leipomoille
REFERENSSIT

Avainkohdat

Pienaineiden annostelu reseptin mukaan Powdermatic laitteistolla

Pääraaka-aineiden annostelu suursäkeistä

Kuiva-aineiden kuljetus pneumaattisesti jauhovaakoihin

Tarkka reseptin mukainen annostelu

Powdealta taikinanteon automatisointijärjestelmä Euroopan 2 suurimmalle gluteenittomalle leipomolle

Moilas GF, Euroopan toiseksi suurin gluteeniton leipomo  on valinnut Powdean(Jauhetekniikka) annostelujärjestelmän toimittajaksi uuteen leipomoonsa Naarajärvellä. Kaikki eniten käytetyt raaka-aineet – 26 kuiva-ainetta ja ja 6 nestettä – sisältyivät automaattiseen annostelujärjestelmään.

Pienaineiden annostelu reseptin mukaan Powdermatic laitteistolla

Pienet ainekset (20 kpl) annostellaan tarkasti punnittuina varastotilaan sijoitetusta Powdermatic™-yksiköstä. Laitteistoon kuuluva punnitusvaunu keräilee reseptinmukaiset määrät pienaineita gain-in-weigjt periaatteella punniten ja siirtää seoksen pneumaattisten kuljettimien vietäväksi.

Pääraaka-aineiden annostelu suursäkeistä

Taikinoiden pääainesosat kuten sokeri, maissitärkkelys ja perunajauho annostellaan suursäkeistä välivaakaan samaan aikaan, kun Powdermatic™-yksikkö annostelee pienaineita. Välivaa’an punnitusprosessin valmistuttua, ainesosat kuljetetaan alipainekuljettimella jauhovaakoihin.

Kuiva-aineiden kuljetus pneumaattisesti jauhovaakoihin

Täsmällisesti punnitut jauheet siirretään välivaa’asta ja  Powdermaticista pneumaattisilla kuljettimilla jauhovaa’alle, josta ne annostellaan hallitusti ja pölyttömästi taikinapatoihin.

Automaattinen nesteiden annostus

Nesteiden automaattinen annostelu suoritetaan Watermatic™- ja ​​Fluidmatic™-annosteluyksiköillä, jotka on liitetty raaka-ainejärjestelmään. Watermatic on kompakti annosteluyksikkö veden annosteluun. Annosteltava vesi johdetaan Watermaticista suoraan taikinasuppiloon 1 desilitrin tarkkuudella ja halutussa lämpötilassa.

Öljy, siirappi ja muut nesteet annostellaan punnitsemalla Fluidmatic™ nesteannosteluyksiköllä. Raaka-ainevarastotilaan sijoitettu annosteluyksikkö koostuu kahdesta vaaka-antureille sijoitetusta nestesäiliöstä ja integroidusta annostelupumpusta, joka pumppaa tarkasti punnitun nesteen taikinasuppiloon.

Tarkka reseptin mukainen annostelu

Tuotereseptien mukaisesti reseptiannostelujärjestelmä annostelee jopa 16 300 litran raaka-aineerää tunnissa. Aktiivinen annostelutarkkuuden ylläpitoautomaatio valvoo annostelutarkkuutta ja raaka-ainevarastoa. Annostelutoimenpiteet ja raaka-aineiden kulutusraportit halutulle ajanjaksolle tallennetaan järjestelmään ja niitä voidaan käyttää moneen tarkoitukseen.

MOILAS GF
Gluteenittomien tuotteiden edelläkävijä

Moilasen gluteeniton leipomo on Euroopan toiseksi suurin ja yksi maailman moderneimmista gluteenittomista leipomoista. Vahvaa osaamista ja kokemusta on kertynyt yli kahdenkymmenen vuoden ajan.

Moilasen gluteeniton leipomo on yksi Euroopan edistyneimmistä leipomoteknologiassa. Tuotteet ovat jäähdytettyjä ja pakastettuja ruokia uunista. Ne säilyttävät tuoreutensa ja makunsa nauttimiseen asti. Pakastaminen varmistaa myös sen, että tuotteisiin ei tarvitse lisätä säilöntäaineita.

Gluteenittomien tuotteiden valikoima ja merkitys on kasvanut vuosi vuodelta. Nykyään valikoimaan kuuluu laaja valikoima tavallista leipää, sämpylöitä, pizzoja, suolaisia ​​välipaloja ja makeita leivonnaisia. Valmistamme myös erilaisia ​​kausituotteita ja catering-tuotteita. Moilas gluteenittomia settejä kehitetään jatkuvasti, uusia tuotteita ja vaihtoehtoja gluteenittomaan ruokavalioon tulee olemaan koko ajan.

Alansa innovatiivinen toimija Moilas otti ensimmäisenä käyttöön Euroopan laajuisen gluteenittomien tuotteiden lisenssin (Pan-European Cross Grain -lisenssi), joka sisältää merkin ”Moilas gluteenittomat tuotteet”, joka kuvaa gluteeniviljaa tähkäsymbolissa. Tuotteiden merkinnät symbolilla tekevät niistä helposti tunnistettavia ja osoittavat selvästi, että tuote soveltuu gluteenittomaan ruokavalioon.

Lisää Industrial line referenssejä

Tilaa Powdean uutiskirje

Valitse ryhmä, johon parhaiten koet kuuluvasi